Versterking gezocht voor Huurders van JOOST

Donderdag 7 juli 2022 Versterking gezocht voor Huurders van JOOST

Stichting Huurders van JOOST is de formele gesprekspartner van JOOST. We overleggen elke twee maanden met JOOST en praten mee over alles wat met wonen te maken heeft. Voorzitter Ad Boleij: “Wij vertegenwoordigen de stem van de huurders van JOOST en dat is super belangrijk.”

JOOST heeft een groot werkgebied binnen vier gemeentes met kernen als Hintham, Rosmalen, Boxtel, Heeswijk-Dinther, Liempde, Lennisheuvel, Berlicum en Middelrode. Ad: “Lang niet alle dorpen zijn binnen ons bestuur vertegenwoordigd. En daar zie ik graag verandering in. Want wat er in Hintham gebeurt, daar heb ik vanuit Boxtel geen zicht op.”

“Zo heeft de kern Heeswijk-Dinther nog helemaal geen afvaardiging, terwijl daar wel ruim vierhonderd huishoudens van JOOST huren. Ook uit Hintham en Berlicum wensen we nog meer aansluiting. Wie staat op en wil ons komen versterken?” Leden ontvangen een onkostenvergoeding.

Tekst loopt verder onder de afbeelding.

Wilt u met ons kennismaken?

Wij staan altijd open voor een kennismaking. U kunt ons bellen of kom persoonlijk langs tijdens één van de spreekuren.

In Boxtel: elke dinsdagochtend tussen 10.30 uur en 11.30 uur aan de Van der Aastraat 2.

NIEUW: In Rosmalen: elke 1e woensdag van de maand tussen 10.00 uur en 11.00 uur in het Buurt Informatie Centrum aan de Wethouder Noppenlaan 30.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties