Opening vernieuwde hal Cronenborgcomplex

Donderdag 27 februari 2020 Opening vernieuwde hal Cronenborgcomplex

Nu het Cronenborgcomplex zo’n drie jaar oud is en de meeste bewoners elkaar kennen en via dezelfde voordeur hun woningen bezoeken, leek het de bewonerscommissie een goed idee om de saaie gezamenlijke hal wat “op te pimpen”. Deze kon wel wat kleur en levendigheid gebruiken.

In overleg met de wijkconsulente, begeleiding van Cello en leden van de bewonerscommissie zijn leuke ideeën uitgewerkt tot een goede samenwerking.

De hal heeft een mooie houten achterwand met de skyline van Boxtel gekregen, een goede lik verf, aankleding met wat meubels en vooral prachtige schilderijen. De laatstgenoemde zijn met veel passie gemaakt door bewoners van Cello en zullen in wisselende “expositie” tentoongesteld worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.