Kunnen wij u helpen?

Negatief advies over huurverhoging

Donderdag 23 april 2020

Waarschijnlijk hebben de meeste huurders van JOOST inmiddels een brief gekregen over de huurverhoging. Sommige van jullie zal het misschien al opgevallen zijn dat er in de brief niks staat over het advies van de huurdersvertegenwoordiging. Wij hebben dit jaar helaas een negatief advies gegeven.

We hebben afgelopen maanden verschillende keren met JOOST overlegd over de huurverhoging helaas konden wij tijdens deze overleggen niet dichter tot elkaar komen.

Tijdens de fusiebesprekingen is toegezegd dat de voordelen (financieel) ten goede zouden komen van de huurders. Wij zijn dan ook ronduit teleurgesteld in de huurverhoging 2020. Huurder worden met deze huurverhoging allemaal samen voor 16.650 euro gecompenseerd, dat is een schijntje van het feitelijke voordeel die door de fusie is ontstaan. Betaalbare huurwoningen is ons inziens een van de belangrijkste taken van JOOST. Daarom hebben wij in de gesprekken met JOOST aangedrongen op een meer gematigde huurverhoging. Uiteindelijk hebben wij een negatief advies gegeven over deze huurverhoging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen